29. januar 2018


DPA-System udsender hermed nyhedsbrev for Miljøordning for Biler, med nyheder og relevant information for vores samarbejdspartnere.


Postlevering fra PostNord

PostNord har meddelt at de ændrer praksis i forhold til udlevering af post. Ændringerne berører al almindelig brevpost, som nu kun leveres 1 gang om ugen; For DPA-System hver fredag.

Ændringerne er trådt i kraft.

Konsekvensen er, at der vil gå længere tid inden sagerne kan behandles og  skrotningsgodtgørelsen udbetales. DPA-System behandler alle breve med samme modtagelsesdato, uanset hvornår de er sendt, og efterfølgende tager det flere dage at behandle den forøgede mængde af breve.

Hvis forsendelserne sendes som en pakke eller et quickbrev, vil de fortsat blive sendt frem til PDA-System fra dag til dag.Miljøstyrelsen informerer

Miljøstyrelsen modtager i denne tid mange telefonopkald omkring spørgsmål til de sager, som er sendt til Miljøstyrelsen for behandling.

Miljøstyrelsen anmoder om, at disse henvendelser fremover sker via mail på følgende adresse:

bilskrot@mst.dkNyhederne vil sideløbende blive lagt ud på hjemmesiden:www.bilordning.dk. Læs mere her og find yderligere relevant faglig materiale fra DPA-System på www.dpa-system.dk. 

Hvis der er spørgsmål til ovenstående, skal du være velkommen til at kontakte Stig Thorlak på nedenstående tlf. eller mail. 


Med venlig hilsen 
DPA-System 
Teamet i Miljøordning for Biler