1. februar 2019


DPA-System ønsker alle ophuggere et rigtig godt nytår, og udsender hermed nyhedsbrev for Miljøordning for Biler, med nyheder og relevant information for vores samarbejdspartnere.


Skrotning af gamle dieselbiler  

Så er det i dag, at den nye bekendtgørelse træder i kraft, hvor det nu er muligt at anmode om forhøjet godtgørelse for udtjente ældre dieselbiler i forbindelse med ophugning og skrotning af bilen.

Bekendtgørelsen kan findes på retsinfomation.dk eller via link på vores hjemmeside.Genbestilling af det nye bilag  

Vi har allerede fået henvendelser fra flere ophuggere angående genbestilling af det særlige bilag, som skal udfyldes, når I indsender skrotningsattester til os.

Vi arbejder på en løsning, på vores hjemmeside, hvor bilaget skal kunne genbestilles på helt samme måde som I bestiller skrotningsattester i dag. Indtil det er på plads, så send en mail til mfbinfo@bilordning.dk og oplys:

  • Virksomhedsnr.
  • Navn
  • Adresse
  • Antal attester (max 250)

.

Fuldmagt  

Når der er sager, som kræver fuldmagt, så vær opmærksom på at fuldmagten skal omfatte den forhøjede skrotningsgodtgørelse. Derfor har vi lagt en ny fuldmagt op på vores hjemmeside, som I kan printe ud til formålet.Forlænget sagshåndtering  

Den forhøjede skrotningsgodtgørelse, giver et pres på likviditeten, og det er forventet, at flere sager skal udbetales til ejer eller tredje person.

Kontooplysninger er ofte ukorrekte, og derfor er denne sagshåndtering mere tidskrævende, men såfremt bilejer vil oplyse sit telefonnummer, kan vi nemmere håndtere disse sager.Nyhederne vil sideløbende blive lagt ud på hjemmesiden:www.bilordning.dk. Læs mere her og find yderligere relevant faglig materiale fra DPA-System på www.dpa-system.dk.   

Hvis der er spørgsmål til ovenstående, skal du være velkommen til at kontakte Stig Thorlak på nedenstående tlf. eller mail.   


Med venlig hilsen   
DPA-System   
Teamet i Miljøordning for Biler